ehbo-schipluiden

- homepage - - Bestuur - - Informatie - - Cursus Eerste Hulp Verlener - - Inschrijfformulier cursus - - Jeugd EHBO - - Eerste Hulp bij evenementen -

De E.H.B.O. vereniging Schipluiden is een gezellige, actieve vereniging van ongeveer 70 leden.

De vereniging leidt cursisten op voor het diploma Eerste Hulp Verlener en zorgt er ook voor dat alle gediplomeerde hun herhalingslessen kunnen volgen om daarmee hun kennis op peil te houden en uit te breiden.

Ook geeft de vereniging apart les in AED/Reanimatie en verzorgt ook voor deze groep herhalinglessen.

Op de 2 basisscholen worden in groep 8 al vele jaren leerlingen vertrouwd gemaakt met de beginselen van de Eerste Hulp. Dit gebeurd op hun eigen niveau. Aan het eind van de lessen volgt een examen voor het diploma Jeugd Eerste Hulp A.

De Eerste Hulp Verleners van onze vereniging komt u regelmatig tegen bij diverse evenementen in ons dorp.